diumenge, 6 de febrer del 2011

Billy Elliot

Billy Elliot és una pel·lícula anglesa de l'any 2000. Tracta de la història d'un nin d'onze anys, fill d'un miner del nord d'Anglaterra, que lluitarà per un somni que canviarà la vida de tots els que estan al seu voltant.
Altament recomenable per a qui li agradi la dansa.

2 comentaris:

  1. laurascoll579@gmail.comdissabte, 12 de febrer, 2011

    Aquesta pel·lícula jo també la recoman. El meu anàlisi gira entorn a les dificultats que troben algunes persones per practicar l'esport que més els agrada i al fet de pensar que hi ha esports masculins i esports femenins... Sortosament hi ha ha exemples d'homes i de dones que s'han allunyat dels estereotips de gènere i han brillat en l'esport que més els ha agradat. Ja parlarem d'algun d'ells a la secció de "Qui és qui" del bloc d'Educació Física.

    ResponElimina
  2. Gràcies per participar i aportar el teu granet d'arena. Ens fa ampliar la visió. Tens raó amb tot això que dius. Al conservatori mateix pràcticament no hi ha nins que facin dansa, i si en fan es decanten per l'especialitat de dansa espanyola , no per clàssica... En aquest camp encara estam molt enrera a l'hora de vèncer aquests estereotips.

    ResponElimina