diumenge, 17 d’abril del 2011

Art lliure

Ja fa temps vaig sentir a parlar d'un artista anomenat Banksy. Es tracta d'un artista de carrer britànic que s'ha fet famós a nivell mundial. No és per menys ja que les seves obres contenen gran càrrega ideològica i reivindicativa, sobre temes polítics, econòmics, etc.
Els seus graffitis s'han realitzat majoritàriament a Londres, però també a Los Angeles. A més ha penjat clandestinament (és a dir, sense autorització) obra seva a museus tan importants com la Tate Modern de Londres, el Museum of Modern Art, el Metropolitan Museum of Art i l'American Museum of natural History de Nova York, o al Louvre. Els quadres penjats van passar desapercebuts entre la resta d'obres.
A més de tot això la seva figura està envoltada d'un cert misteri ja que ha protegit sempre la seva identitat real, per la qual cosa no es sap quina persona s'amaga darrera l'artista.
Us deixo algunes imatges perquè jutgeu vosaltres mateixos i recomano que presteu atenció i intenteu entendre l'escrit que surt just al principi del video ja que ens transmet la vertadera essència del seu treball.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada