dissabte, 21 de maig del 2011

La societat es desperta!!

No puc estar sense comentar el gran moviment de la ciutadania que s'ha anat produint aquests dies a les portes d'unes noves eleccions.
És sorprenent com una paraula pot transmetre una idea i desembocar aquesta en unes actuacions de tanta intensitat com les que estam vivint: Indigneu-vos!, va dir Stéphane Hessel, i la gent ho va entendre.
És clar que les noves xarxes de comunicació i informació hi estan jugant un paper importantíssim pel fet que la gent es pot organitzar i mobilitzar amb molta més facilitat, rapidesa i quantitat que en èpoques anteriors, i d'això sí que n'estic contenta. A més també dóna la possibilitat que la informació que arriba sobre els fets no estigui en mans d'uns determinats mitjans sinó que la diversitat de visions es poden veure reflectides arreu i lliurement.
I és que la paraula LLIBERTAT és molt important a l'hora d'interpretar el què succeeix.
De tot aquest moviment jo destacaria el QUI, el QUÈ i el COM de tot plegat.
Les persones que han sortit al carrer són del tot diverses, el que reivindiquen es pot resumir en honestitat i dignitat i, finalment, el fet de saber estar i de fer-se escoltar de forma pacífica fa que aquesta indignació arribi carregada de raó.
És igual on visquem, quina llengua parlem, quin color de pell tinguem, ara més que mai el món està interconnectat i això ho hem d'aprofitar per a aconseguir una millor convivència i qualitat de vida per a tothom.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada